change-gf79295017_1920
change-gf79295017_1920

Trauma herstel en trauma coaching

 

Als traumacoach/trauma hulpverlener werk ik voor diverse organisaties. Op deze manier word ik kort na de traumatische ervaring al ingezet op het traject. Dit zorgt ervoor dat de medewerker/cliënt geen of nauwelijks hinder ondervindt van de traumatische ervaring en in de toekomst zo gezond mogelijk blijft.

Bij medewerkers waarbij de traumatische ervaring ver(der) in het verleden ligt wordt een coachingstraject ingegaan. Tijdens de sessies voor het verwerken van trauma maak ik gebruik van Brainspotting. Ook kan Brainspotting ingezet worden bij Burnout en reguliere coachingssessies. Brainspotting is een methodiek gericht op het verwerken van bewuste en onbewuste blokkades die ons dagelijks functioneren op een negatieve wijze beïnvloeden.

 

Daarnaast komt het voor dat tijdens het coachen een traumatische ervaring naar boven komt. Dan is het fijn om hier ervaring, kennis en kunde over en mee te hebben.

 

Kan jouw organisatie ondersteuning gebruiken?

Als voorzorg? Of wil je sparren over hoe dit ingezet kan worden binnen jouw organisatie? Heb je zelf traumatische ervaringen uit het verleden die jou nu nog belemmeren?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.