Life is like a camera
Just focus on what’s important
Capture the good times
Develop from the negatives
and if things don’t turn out
just take another shot

Koffer 600x400
Cindy 700x525

Over mij

Op mijn achttiende trok ik met mijn koffer vol dromen en ambities de wijde wereld in. De eerste verre reis van vele. Tijdens en na mijn studie reisde en/of werkte ik in o.a. Brazilië, Mexico, het Caribisch Gebied, Indonesië, Canada en New York City. Deze reizen, de cultuur en vooral de mensen veranderden mijn perceptie van de wereld. Mijn passie voor het menselijk kapitaal en de ontwikkelingsmogelijkheden zijn hier ontstaan. En het heeft mijn eigen talenten opgeschud en ontwikkeld.

Coaching geeft je handvatten om je doelen te stellen en te bereiken. Je talenten te ontwikkelen, tot volle wasdom te komen, en voorbij je eigen comfortzone te gaan. Alleen blijft een droom een droom totdat je er wat mee doet. Met mijn hang naar avontuur, mijn passie voor mensen en waar zij staan coach en train ik mensen en teams. En help ik organisaties om hun doelen te realiseren met het menselijk kapitaal.

Mijn training- en coachstijl

Wat je van mij kunt verwachten is een actieve houding, luisterend naar wat je zegt en hoe je het zegt. Je gedrag en denkpatronen worden helder door de spiegel die ik je aanreik. De gewenste verandering komt in je eigen beheer samen met de handvatten om jouw nieuwe weg aan te gaan. Met respect, warmte, passie, humor, analytisch vermogen en het vermogen om bij jou je randen van je kunnen te zoeken gaan we aan de slag.

Mijn achtergrond

In 1994 ben ik afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool Den Haag. Na mijn carrière in de hotelwereld, nationaal en internationaal, heb ik de overstap gemaakt naar de zakelijke dienstverlening en ben gaan werken als HR Manager.

In 2005 heb ik een andere droom van mij waargemaakt en ben ik voor mijzelf begonnen als Interim Manager. Het ontwikkelen van het menselijk kapitaal, aansluitend bij de organisatie strategieën. Van daaruit veranderingsprocessen begeleiden en inbedden bij de mensen en de organisatie, mensen coachen was en is een passie van mij.

Deze laatste passie heeft ervoor gezorgd dat ik in 2015 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met het coachen en trainen vanuit NLP. En naast NLP blijf ik mij ontwikkelen zodat ik organisaties, teams en individuen kan blijven ondersteunen.

Wat ik nog meer doe

Naast mijn werkzaamheden als coach en trainer werk ik ook als interim manager. Hierin werk ik op het gebied van HR, waarbij ik als consultant werk op het gebied van Gezondheid (verzuim en vitaliteit).

Daarnaast werk ik op het gebied van verandermanagement. Daar waar je als organisatie weet waar je over 5 jaar wilt zijn. Hoe ziet je menselijk kapitaal er dan uit? Daar ondersteun ik organisaties bij en maak ik het (samen met hen) inzichtelijk welke stap de eerste is om over 5 jaar het juiste menselijk kapitaal te hebben voor en binnen de organisatie.

Wil je hierover meer weten? Check dan de website vanwijkconsultancy.com.

Cindy staand 700x933

Kennismaken?

Ik maak graag tijd voor je vrij om vragen te beantwoorden en te kijken naar de mogelijkheden voor jou.