Herken de bekendste coachingsvalkuilen

en ontdek de tools om hier mee om te gaan en hoe hier uit te stappen waardoor je:

Wil jij:

* meer resultaat uit het gesprek halen met en voor jouw coachee

* zelf de focus houden bij jouw coachee en het gesprek

* je coachingsvaardigheden vergroten

* zelf minder hard werken met een beter resultaat

 

e-cover 3D 5 tools om coachingsvalkuilen te voorkomen

Ja ik wil de 5 tools om coachingsvalkuilen te voorkomen

Een tipje van de sluier

Welke valkuilen herken jij?
Er zijn 5 bekende valkuilen. In welke stap jij weleens?
Hoe fijn dat ze achter elkaar benoemd worden.
Hoef jij alleen bij jezelf te raden gaan welke je af en toe gebruikt.

Verbinding en resultaten
Verbinding maken met cliënten gaat soms heel makkelijk en soms wat minder. In dit e-book lees je hoe je hier handen en voeten aangeeft en uit je valkuil blijft

Vragen stellen
Het klinkt eenvoudig en dat is het ook.
Alleen welke vragen voorkomen dat jij in je valkuil stapt?

Ontwikkelen
Net zoals dit e-book tot stand is gekomen, ontwikkel jij je als coach.
Geniet van je eigen reis en je gaat andere resultaten zien bij je cliënten.

Ja ik ben nieuwsgierig naar de 5 tools

Wat zeggen anderen over dit boek?

Een beetje betrapt voel ik me terwijl ik de valkuilen doorlees uit het boek. Ik herken er wel een paar. Niet dat ze er niet mogen zijn maar hardop uitspreken is iets anders. Het boek nodigt wel uit om er mee aan de slag te gaan want ja een betere coach wil ik wel worden. Al jaren besef ik me heel goed dat je pas een goede coach voor anderen kan zijn als je zelf coachable bent, want mijn klant gaat door dezelfde lagen heen en als ik het vertik om mijn issues aan te kijken ja dat is niet zo handig. Cindy en Jeremy leggen in het ebook 5 tools om coachings-valkuilen te voorkomen, het zo uit dat je het makkelijk kan volgen en met de inzichten kan spelen om een betere coach te zijn.
Hansje Kok
www.natrauma.nl

Wat een eyeopener is dit e-book!
Hoewel ik zelf geen coach ben, herken ik in de besproken valkuilen momenten waarop we een ander met al onze goeie bedoelingen willen helpen, maar dat doen op een niet-helpende manier.
Vooral voor een professional belangrijk dus dat je dit bij jezelf herkent. (En dapper, want het lijkt me soms ook confronterend.)
Cindy en Jeremy geven in alle mildheid een stappenplan om je valkuilen te vermijden. En het is zo helder en begrijpelijk geschreven dat ook ik daar mijn voordeel mee kan doen, en zo -als luisterend oor- een betere vriendin kan zijn. Heel leerzaam!

Inge Koenen
Kunstenaar

Ik kan niet wachten om te gaan lezen

Wie is Cindy?

Dit ben ik als 4 jarig meisje.
Open en nieuwsgierig.

Kwaliteiten die ik gelukkig nog steeds heb.
Leren lopen en praten in Amsterdam, verhuist naar het midden van Nederland om vanaf mijn 20ste mijn studie aan de Hoge Hotelschool te volgen in Den Haag. Waarna ik een aantal jaren in het buitenland heb gewoond en gewerkt.

Mensen zijn voor mij een inspiratiebron.
Wat ze beweegt.
Waar ze naartoe gaan.

Gedurende mijn werkbare leven als manager en als coach ben ik zeker in een aantal van de valkuilen gestapt.

Hoe kom je er dan weer uit Cindy?
Deze vraag krijg ik tijdens trainingen geregeld, vandaar het e-book.

Hoe kom je er uit?
Nou gewoon.
Door veel te doen, open te staan en te leren. En elke keer als je in een valkuil (of jouw valkuil) stapt weet je dat je groeit.
Bewust zijn is jouw eerste stap.

Als jij weet dat je één van deze tools gebruikt om te leren en te ontwikkelen dan ben je je bewust bekwaam aan het maken.