change-gf79295017_1920
change-gf79295017_1920

Coaching

Coaching geeft je handvatten om je doelen te stellen en te bereiken. Je talenten te ontwikkelen, tot volle wasdom te komen, en voorbij je eigen comfortzone te gaan. Als individu, als lid van een team. Vanuit gezondheid of juist vanuit verandering hierin. Inzichten in je eigen handelen en daarmee de impact op jezelf en anderen. Waar een kameleon zich verandert qua kleur helpt coaching jou te veranderen in wat werkt qua verandering voor jou (en/of je team).

Ontwikkeling van mensen en teams

Bij het ontwikkelen van het menselijk kapitaal (mens en team) binnen organisaties, aansluitend bij de organisatie strategieën coach ik:

  1. Medewerkers die voorheen aangesloten waren bij de organisatie en ineens lijkt het alsof ze afhaken, waar komt dat vandaan? Hoe komt dit en wat kan de medewerker hier zelf aan doen. Alles heeft een reden.
  2. Talentvolle medewerkers waarvan management weet dat ze het kunnen, en ze blijven stil staan.
  3. Medewerkers die in een ontwikkeltraject komen.
  4. Teams die op een andere manier met elkaar gaan samenwerken.
  5. Begeleiden van transities binnen de organisatie.

Coaching bij deze vragen is een ontdekkingsreis naar talenten, verruiming van mogelijkheden en perceptie en daarbij de ontwikkeling een boost geven, voorbij de eigen comfort zone. En ook eigen inzichten creëren en te gebruiken, het oude kunnen loslaten. Medewerkers en teams coachen, handvatten geven en zorgen dat ze verder gaan in hun ontwikkeling geeft organisaties ruimte om te groeien en te veranderen.

 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.